SWNet SMTP

SMTP szolgáltatás, levélküldő szolgáltatás

Ha nem tud e-mailt küldeni, vagy korlátozva van a küldhető e-mailek száma, akkor válassza a SWNet SMTP szolgáltatásait!

Szolgáltatás Leírása:

SMTP mi is az?

Simple Mail Transfer Protokoll (egyszerű levéltovábbító protokoll). Segítségével tudunk E-mail üzeneteket küldeni az interneten.
Tehát maga a levelezés két részből áll:

  • Levelek fogadása, POP3, IMAP, stb.
  • Levelek küldése, az SMTP

A levelek fogadásáért felelős szerver, szolgáltatás nem más, mint maga a postafiókunkat szolgáltató szerver. Ezt a szervert, és ennek elérhetőségét minden, e-mail postafiókot szolgáltató cég közli ügyfelével.

Az SMTP szolgáltatásért felelős szerver a felhasználó leveleit fogadja, majd továbbítja a címzettek felé. Ezt a szolgáltatást az ISP (Internet Service Provider), azaz az Internet szolgáltató adja felhasználóinak. Az Internet elérési szolgáltatás megkötésével a szolgáltató az SMTP szerver címét és elérhetőségét tudomásul hozza az ügyfél felé. Ezt, ha mi egy levelező klienst használunk, például Outlook, Outlook Express, IncrediMail, stb…, kell beállítanunk, hogy levelezésünk teljes legyen, ne csak fogadhassunk, hanem küldhessünk is üzeneteket.

Mi is ezzel a probléma?

Mivel mai világunkban egy levelezési cím már igen kevés személyenként, ezért megszületett az igény arra, hogy ne kelljen böngésző segítségével minden egyes postafiók szolgáltató felületén ellenőrizni leveleinket, egy levelező kliens egy kattintással a POP3 vagy IMAP szolgáltatásokon keresztül letölti az összes levelet postafiókunkból. Ezzel nincs is gond. Viszont mi a helyzet a levelek küldésével?

A probléma csak az SMTP szolgáltatással van. Mivel mobil világunkban elég sokat utazunk, ezért levelezésünket nem csak otthonunkban, hanem munkahelyünkön, iskolában, vonaton, étterem, egyszóval bárhol szeretnénk elérni és kezelni. Mivel viszont az SMTP szolgáltatást az ISP adja, levelezésünket pedig mindig más-más Internet szolgáltatónál szeretnénk kezelni, rákényszerülünk arra, hogy ahány helyen csatlakozunk az Internethez, annyi postafiókot állítsunk be levelezési kliensünkben, ügyelve ráadásul arra is, hogy otthon más címről tudunk levelet írni, mint például munkahelyünkön, vagy mobil netünkről.

Az SWNet SMTP szolgáltatással egy Internet szolgáltatástól mentes SMTP szolgáltatást nyújtunk. Ennek segítségével Ön bárhol, bármilyen országban, bármikor, bármelyik e-mail címéről küldhet levelet bármely kedvenc levelező programja segítségével.

Az SWNet SMTP szolgáltatás megrendelése esetén biztosítunk egy, felhasználói nevet és jelszót, amivel már lehetősége van bármikor, bárhonnan, levelet küldenie, továbbítania.

Milyen esetekben ajánjuk a szolgáltatásunkat:

- Dinamikus IP címmel rendelkező cégek számára ahol nincs fix IP cím
Olyan cégek, akik változó IP címet kapnak a szolgáltatójuktól, esetenként olyan címet kapnak, amelyről korábban egy másik felhasználó spameket küldött, így  a cím feketelistára került. Amíg feketelistás címmel rendelkezik egy cég, addig nem tud megbízhatóan levelet küldeni.
- Mobil felhasználók számára levélküldéshez
Vannak olyan estek amikor egy mobil eszközzel más és más helyről szeretne levelezni például: irodából, útközben GPRS segítségével, otthon ADSL-en, hotelben, stb.. Ilyen esetben  a levélküldéshez mindig át kell állítaniuk a levelezőprogramunkat a környezetnek megfelelően. Szolgáltatásunkkal nem lesz problémája bármilyen mobil telefonról, vagy mobil készülékről, elküldheti problémamentesen leveleit.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy már megszületett Önben az igény, kérem rendelje meg most smtp csomagunkat, és már mától élvezheti a levelezés kényelmét.

Mi az előnye a szolgáltatásnak?

  • ha az internetszolgáltatója nem biztosít SMTP (kimenő levelező kiszolgáló) szolgáltatást
  • ha Ön változatos helyszínről szeretne levelezni
  • ha technikai okok miatt pillanatnyilag nem tud levelet küldeni a szolgáltatóján keresztül

Ne feledje! SMTP szerverünkön keresztül bármikor, bárhonnan, bármilyen e-mail címről tud majd levelet küldeni!
Rendelje meg most!
FIGYELEM! A szolgáltatás hírlevél és reklám levél küldésre nem használható!
Hírlevél küldéshez külön szolgáltatást tudunk biztosítani, ezzel kapcsolatban, kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunkon!

Szolgáltatás díja:
Havi díjfizetés esetén: 1 000 Ft+Áfa
Éves díjfizetés esetén: 10 000 Ft+Áfa

Megrendelés