Rendszer felülvizsgálat

Biztos abban, hogy az Ön cégénél minden szoftver legális?

Rendszerében ehhez hasonló üzenetek jelennek meg?

Általában mindenki úgy gondolja igen, de a tapasztalat az, hogy a legtöbb esetben nem.

Az rendszer átvilágítás célja, hogy hiteles képet kapjunk a cég informatikai rendszerének aktuális állapotáról. A szoftverek jogszerűsége, a kifogástalan nyilvántartás segítségével könnyen bizonyítható.
A rendszer audit információval szolgál lejáró licenszek frissítéséhez, illetve az újabb licensz beszerzésekhez, legalizálásához, beruházásokhoz is. Az szoftver, és hardver nyilvántartás hiánya, vagy pontatlansága, akár gazdasági károkat is okozhat cégének.

Rendszerében ehhez hasonló üzenetek jelennek meg?

A szolgáltatás az informatikai eszközök leltárának karbantartását biztosítja. A software audit első lépése, hogy  elkészítünk egy listát a szoftverek típusáról és darabszámáról. A felmérés lényege, hogy aktuális képet kapjunk a cégnél lévő megvásárolt, és telepített szoftverek számáról, típusáról. A kapott adatokat elemezve meg tudjuk állapítani mi jogtiszta és mi nem. Majd ezután elvégezzük szükséges programok beszerzését, illetve nem szükséges programok eltávolítását is. Az elkészített nyilvántartás naprakészen tartása fontos, ezért szükség esetén ezt folyamatosan vezetjük, és időszakonként ezt újra és újra vizsgáljuk.

Kérjen ajánlatot, rendszer felülvizsgálatra!

Ajánlatkérés