Hálózatépítés

Megtervezzük és kiépítjük igényeinek megfelelő számítógépes hálózatát.

Az Informatikai rendszerek alapja a számítógépes hálózat felépítése. A hálózat kialakításánál nagy figyelmet szentelünk az eszközök kiválasztásakor teljesítmény/költség viszonyra. Egy informatikai hálózat folyamatos amortizációnak van kitéve, ezért nem csak a kivitelezés a fontos, hanem a tervezés során a bővítési lehetőségek kalkulálása, valamint a rendszer üzembeállása után a folyamatos karbantartás.

Számítógépes hálózat

Számítógépes UTP hálózatok kialakításakor a legfontosabb szempontokat figyelembe vesszük és alakítjuk ki a hálózatot. A kiépítés mellett vállaljuk az eszközök beszerzését, a hálózat bevizsgálását, a számítógépek telepítését és a teljes hálózat karbantartását.

Rendszerterv

Az ethernet hálózatépítés első fázisa az igények felmérésével kezdődik, majd a kialakult kép alapján elkészítjük a részletes rendszertervet. A rendszerterv alapján felkészült szakembereink gyorsan és hatékonyan kiépítik a hálózatot. A rendszer, átadás után, meghatározott ideig kiemelt figyelmet kap, a esetleges kisebb finomításokat gyorsan elvégezzük.

Árajánlat

Kérjen árajánlatot megvalósítandó hálózatára. A hálózatépítés díja a kihúzandó kábel hosszának és a végpontok számának, valamint a beépítendő aktív hálózati elemek (Router, Switch, HUB, stb…) függvénye.

Vállaljuk meglévő számítástechnikai rendszerének felújítását is!
Kérjen, ajánlatot hálózat felújításra, ingyenesen felmérés!

Számítástechnikai hálózat kiépítése, hálózat tervezése, hálózati eszközök beszerzése, beépítése, és a hálózat felújítása, cégünk legfőbb szakterületei.

Milyen előnyei vannak a ha számítógépes hálózatnak?

Számítógépek összekapcsolásával lehetősége nyílik:
- közös nyomtató használatára
- központosított fájlkezelésre
- felhasználók közötti jogosultsági beállításokra
- modern VOIP telefonrendszerek összeköttetésére

Ajánlatkérés