SWNet Spam és vírusszűrés

Központi levélszűrő szervereink segítségével, a szolgáltatás megvédi cégét a emailben érkező kéretlen levelektől, levélszeméttől, a levélben érkező vírusoktól és egyéb kártevőktől.
A szolgáltatás működése: Beérkező leveleit, „átirányítjuk” több éves tapasztalat alapján fejlesztett spam szűrő, és vírusszűrő szervereink felé, amin áthaladva megszűri a bejövő levélforgalmat, és azonnal kiszűri a nem kívánt leveleket. A felhasználók a szűrő által megjelölt levélszemetet levélszabállyal leválogathatják, így megszabadulnak a levélszemét okozta frusztrációtól, és felszabadul a válogatással töltött idő.

A szolgáltatás 2 óra alatt beüzemelhető, de a DNS bejegyzések frissülési ideje miatt a teljes bejövő levélforgalom majd csak 1-2 nap elmúltával halad át a szűrőn. Az Ön környezetében, semmilyen rendszeren nem kell módosítani semmit, hiszen a szűrő csupán egy újabb láncszem lesz a levelezőszerverek sorában, amelyek Cégéhez a levelet eljuttatják. A levelek általában 3-15 másodperces idő alatt futnak át a szűrőn, ennyi a kitérő az eredeti útvonalukhoz képest, egyéb késéssel nem kell számolni.

Szolgáltatás díja:
7 900 Ft+Áfa/hó egy domain csatlakoztatása

Megrendelés