Informatikai rendszer költöztetés

Nagyobb irodába, új telephelyre költözik?

Az informatikai rendszer költöztetése fokozott figyelmet és hozzáértést igényel. Ön egy ilyen költözés során joggal várja el, hogy miután a régi helyen kikapcsolta a gépeket, az új helyen egyszerűen bekapcsolja és minden pontosan ugyanúgy működjön. A két helyszín felmérését követően felbecsüljük a költöztetés idő- és erőforrásigényét, majd a megfelelő előkészületek után az Ön által megjelölt időpontban megkezdjük a teljes infrastruktúra szakszerű költöztetését.

Szem előtt tartjuk, hogy munkaidőben Ön a vállalkozás működtetésére koncentrál, ezért a lehető legkisebb fennakadás érdekében lehetőség van munkaidőn túli vagy hétvégi költöztetésre is.

Mivel a költöztetés megkezdése előtt az eszközök működőképességét ellenőrizzük, ezért bátran vállalunk teljes felelősséget bármilyen szállítási káresetre az eszköz piaci értékéig.

Válasszon, megbízható informatikai rendszer költöztető céget! Cégünk teljes körű megoldást biztosít, IT rendszerek költöztetésében, számítógépeit, szervereit, átszállítjuk, beüzemeljük.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés